Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със светлините

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със светлините

здравейте колеги.
    Тази сутрин като палих да ходя на работа към 05:00ч видях че левия ми фар не работи,до последно когато я карах миналия ден до 23:00ч всичко си беше ок.Днес след работа проверих крушката е здрава не е изгоряла...прегледах всички бушони всичко е ок.Интересното е че няма нито къси нито дълги нито габарити!десния фар работи има си всичко,задните светлини и те работят.Някакви идеи от какво може да е това????
    Благодаря предварително!

Първоначално публикувано от alonso83 Покажи съобщение
    здравейте колеги.
    Тази сутрин като палих да ходя на работа към 05:00ч видях че левия ми фар не работи,до последно когато я карах миналия ден до 23:00ч всичко си беше ок.Днес след работа проверих крушката е здрава не е изгоряла...прегледах всички бушони всичко е ок.Интересното е че няма нито къси нито дълги нито габарити!десния фар работи има си всичко,задните светлини и те работят.Някакви идеи от какво може да е това????
    Благодаря предварително!
    Провери бушоните ако не е от тях огледай ел с-мата отпред може да има нещо прекъснато.

Comment

Буксата на фара на място ли си е ?
      Незнам каква е колата ти но на 145-6, вътре във фара инсталацията прогаря с времето, кабелите стават ронливи и се почва тук там късо, горене на крушки, бушони и тн..
      Както го описваш - няма ток в целия фар -> бушони или прекъснати кабели/букси...и шепа боб за хвърляне

Comment

Нищо странно няма, изчезнала ти е масата на фара. Затова нищо не работи. Прегледай куплунга и кабелите.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Колеги всички кабелаци са си ок....другия фар си бачка....е до одеве съм се с извинение дупил пак да гледам бушони кабели крушки и просто не знам какво да правя.Да буксата е на място колата е 146-ца.Ако е бушон или реле няма ли и двата фара да не работят???Питам за всеки случай че такова нещо с фар сефте ми се случва
          Last edited by alonso83; d.m.y г., 19:42.

Comment

Първоначално публикувано от alonso83 Покажи съобщение
            Колеги всички кабелаци са си ок....другия фар си бачка....е до одеве съм се с извинение дупил пак да гледам бушони кабели крушки и просто не знам какво да правя.Да буксата е на място колата е 146-ца.Ако е бушон или реле няма ли и двата фара да не работят???Питам за всеки случай че такова нещо с фар сефте ми се случва
            Късите мисля че са на отделни бушени - левия и десния. Беше ми се стопил бушона и лявата светлина не светеше.
            sigpic
            145 1.6ts 16v 97г.

Comment

@tonov беше прав цялата работа е беше в откачен кабел на масата благодаря

Comment

Working...
              X